header_logo.png  
banner_podcast.png

Podcast inom media och kommunikation

Facebook Twitter More...

Jag har träffat ett antal personer som alla har verkat en lång tid och i framskjutna roller inom media och kommunikationsbranschen för att resonera kring vad som redan förändrats och deras tankar om framtiden. Dessa möten har jag, tillsammans med Stefan Jahge, spelat in i en pod-serie som vi kallat “Tankar om framtidens marknadsföring.” /Magnus Sandman, VP Services, Leadsius

Podcast 4: Daniel Eriksson, f.d. VD på OmnicomMediaGroup Sweden

Daniel Eriksson, idag VD på säkerhetsföretaget TL Detect AB och med en lång erfarenhet från mediabranschen, bl.a. som koncernchef på OmnicomMediaGroup Sweden, tar på sig hatten som siffernisse och förklara hur viktigt det är att få ihop kreativitet med mätbara resultat men också varför du skall dokumnetera ditt arbete och tala samma språk som företagsledningen.

Lyssna på Daniel!

Tidigare Podcast

Podcast 3: Johan Forsberg, Entreprenör

Johan talar om hur transparens måste genomsyra allt ditt arbete med sociala och digitala medier.

Podcast 2: Petter Nylander, VD Universum  

Petter talar om ständing utveckling och säger bland annat att print och TV nu går igenom ett stålbad.

Podcast 1: Jens Welin, Growth Development Director EMEA på Starcom MediaVest Group

Lyssna på Jens som säger att “Köpt media kommer vara helt dött om 5-6 år”.

Om Leadsius

Leadsius omvandlar digital marknadsföring till affärer. Med vår kostnadsfria Marketing Automation plattform skapar vi de förutsättningarna som krävs för att marknadsförare skall kunna attrahera och underhålla prospects till leads vidare till lojala kunder.

För de marknadsavdelningar som betraktar sig själva som medieutgivare snarare än reklamköpare hjälper vi också till med VIP tjänster där vi skapar ledande ”Content hubs”. Några exempel på produktioner kan vara Kunskapsbibliotek, Digitala tidningar och Webbplatser.

Läs mer på www.leadsius.com eller direkt under VIP Services. Fyll gärna i formuläret till höger om ni har en idé som ni vill diskutera eller skicka ett email till magnus.sandman@leadsius.com

 
icons_bottom.png

 

 

Leadsius AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm | info[at]leadsius.com | Copyright © 2013
        logo_footer_leadsius.png