B2B-byran  Hagvall & Sjoman

 

MARS 2015
RELATIONER - VARUMÄRKEN - AFFÄRER

 
pixel.gif   pixel.gif
 
Tips och inspiration som lyfter din content marketing till nästa nivå

Månadens inspirationsbrev har vi fyllt med tips och idéer för dig som vill utveckla din B2B-marknadsföring och lyfta ditt content marketing-arbete till nästa nivå. Läs om hur du kan jobba smartare genom att återvinna ditt innehåll med content recycling. Få nya idéer om hur du kan hitta inspiration för att producera nytt relevant content som når fram och engagerar din målgrupp.

För dig som vill få bättre koll på alla ord och termer inom content marketing har vi skapat guiden Content Marketing ABC. Och vill du verkligen gå på djupet och få nya verktyg och idéer att omsätta i det dagliga arbetet, varför inte anmäla dig till nästa tillfälle av vår heldagsutbildning om content marketing för B2B-marknadsförare. Efter två lyckade kurstillfällen under hösten är vi stolta över den positiva feedback vi fått och jättepeppade inför våren!

Vi önskar dig en skön vår med mycket inspirerande läsning,
Vännerna på Hägvall & Sjöman

border.gif
Content recycling: Återvinn ditt innehåll och jobba smartare

Att arbeta med Content Marketing är roligt, lärorikt och engagerande. Det är lätt att dras med i den ständiga jakten på uppslag för att skapa nytt innehåll. Men som vid all marknadsföring är det konsekvens och repetition som är vägen till framgång. Att återvinna det material du producerat tidigare är smart och ökar samtidigt chansen att du når fram med dina budskap.

LÄS MER
border.gif
Så håller du content-grytan kokande när inspirationen tryter

Att hitta inspiration för att löpande fylla på med nytt, inspirerande content är inte alltid så lätt. Och ensam på marknadsavdelningen kommer du inte långt utan att dra nytta av all den kunskap som finns runt om i företaget. Där finns gott om content-frön som väntar på att få gro. För att bli riktigt relevant i din Content Marketing behöver du dessutom hitta inspiration utanför organisationen. 

LÄS MER
FreeDigitalPhotos
border.gif
Utbildning Content Marketing
Utbildning: Content Marketing – Vinn nya kunder genom att hjälpa dem köpa

Den 20 maj finns en ny chans att gå den Content Marketing-utbildning som vi håller för tredje gången i Wednesday Relations regi. En heldag för dig som vill fylla på med kunskap och praktiska verktyg för att utveckla din content marketing. Vi varvar föreläsningar med gruppövningar och erfarenhetsutbyte - ett upplägg som uppskattats av tidigare kursdeltagare! Hör gärna av dig om du har frågor eller läs mer och anmäl direkt. 

LÄS MER
border.gif
Dålig koll på alla nya begrepp? Ladda ner vår Content Marketing ABC!

Den nya B2B-marknadsföringen är fylld av nya begrepp och uttryck. Vissa är nya ord för välkända metoder, andra speglar nya helt nya verktyg och angreppssätt. För att hjälpa dig att få en överblick av vad det handlar om har vi samlat de vanligaste termerna i ett Content Marketing ABC. Du laddar ner det gratis på länken.

LADDA NER
SmartOptics
border.gif
Vi välkomnar AddQ som ny kund 

AddQ är specialiserade på tjänster och utbildning inom test, test- och mätsystemutveckling, kvalitetssäkring och effektivisering inom IT. Bolaget har sedan starten 2006 växt stadigt och utnämndes 2013 till Gasellföretag. Som ett led i arbetet med att stärka sin marknadsposition och öka försäljningen har AddQ nu valt att ta hjälp av Hägvall & Sjöman. Tillsammans lägger vi AddQs Content Marketing-strategi med en tydlig målgruppsdefinition och budskapsplattform. 

AddQ logotyp
border.gif

Eventkalender

border.gif
 

Nyhetsbrevet har skickats till malin@hagvallsjoman.se. Du får det eftersom du är kund, partner eller på annat sätt visat intresse för vårt företag och erbjudande. Med brevet vill vi hålla dig uppdaterad och inspirerad kring det senaste inom B2B-marknadsföring. Har du synpunkter på innehållet eller tips på kommande artiklar, hör gärna av dig.

Läs online | Avprenumerera

 
 
pixel.gifHägvall & Sjöman AB

www.hagvallsjoman.se
hej@hagvallsjoman.se

twitter.png linkedin.png