B2B-byran  Hagvall & Sjoman

 

JUNI 2014
VARUMÄRKEN - RELATIONER - AFFÄRER

 
pixel.gif   pixel.gif
 
Dags att ladda batterierna och hitta ny inspiration inför hösten

Med midsommar i antågande är det snart dags för de flesta av oss med en välförtjänt semester. Vi hoppas du hittar tiden att lägga upp fötterna i hängmattan, lukta på blommorna och reflektera över våren som varit. Vi vill också passa på att tipsa om lite sommarläsning som kan ge ny inspiration inför hösten. Läs om hur du kan skapa struktur och få ut mer av ditt Content Marketing-arbete genom att jobba med tydliga teman. Ett annat sätt att växla upp arbetet och få ut mer av dina insatser är att hitta nya samarbeten och arbeta smartare med Co-marketing

För dig som vill ha mer inspiration till hösten berättar vi om en ny heldagsutbildning som vi lanserar i samarbete med Wednesday Relations: Content Marketing B2B – så vinner du nya kunder genom att hjälpa dem köpa. Redan nu kan du också registrera dig för Apsis stora event om digital marknadsföring: Email Marketing Evolved.

Vi önskar dig en riktigt fin midsommar och semester! 
Vännerna på Hägvall & Sjöman

border.gif
B2B Inbound Summit 2014 i backspegeln

I mitten av maj samlades 90 B2B-marknadsförare och säljare för att byta erfarenheter, inhämta kunskap och få ny inspiration om hur vi kan dra fördel av att B2B-affären blir alltmer digital. B2B Inbound Summit 2014 ,som arrangerades av Hägvall & Sjöman med partners, var Sveriges första event fokuserat på Inbound Marketing, Content Marketing och leadsgenerering för B2B-företag.


LÄS MER
border.gif
Så hittar du en röd tråd för ditt Content Marketing-arbete
 
Känner du att ditt Content Marketing-arbete börjar bli svårt att hantera? Ju mer du och dina kollegor bloggar, twittrar, och skriver kundcase, desto mer arbete känns det som ni har kvar att göra. En lösning kan vara att definiera ett tydligt tema för arbetet. Med en röd tråd att hålla fast i blir det lättare att fokusera arbetet samtidigt som chanserna ökar att berättelsen håller över tiden.

LÄS MER
Att välja tema för din Content Marketing
border.gif
Content Marketing genom co-marketing
Smart marknadsföring med Co-Marketing

Co-Marketing handlar om att vi tillsammans med en eller fler samarbetspartner genomför marknadsföringsaktiviteter riktade mot en gemensam målgrupp. Att marknadsföra ett koncept, en tjänst eller produkt tillsammans med en partner med samma målgrupp gör att vi kan spara pengar, öka synligheten och samtidigt stärka trovärdigheten för vårt företag och erbjudande.

LÄS MER
border.gif
KURSNYHET - Så utvecklar du din Content Marketing B2B
 
I höst har du möjlighet att gå kurs med oss på Hägvall & Sjöman. På uppdrag av Wednesday Relations har vi utvecklat en endagsutbildning om Content Marketing och konsten att vinna nya kunder genom att hjälpa dem attköpa. Under dagen varvas föreläsningar med eget workshoparbete för att ge dig de verktyg du behöver för att ta ditt Content Marketing-arbete till nästa nivå.

LÄS MER
Kurs om Content Marketing
border.gif
Berotec väljer Hägvall & Sjöman
Vi välkomnar konsultföretaget Berotec som ny kund
 
Berotec  är ett IT- och teknikkonsultbolag, etablerat år 2000. Genom ett humanistiskt företagande hjälper de sina kunder att effektivt lösa utmaningar inom affärs-, system- och produktutveckling. Berotec är konsultägt med 200 konsulter fördelat på 8 kontor i Sverige. För att förstärka sin digitala marknadsföring och marknadsposition väljer Berotec nu att ta hjälp av Hägvall & Sjöman att planera, skapa processer och genomföra aktiviteter som ska stärka den digitala närvaron och generera fler leads.
border.gif

Eventkalender

  • 1 OKTOBER – Apsis arrangerar Email Marketing Evolved Nordens största event för marknadsförare med fokus på digital kommunikation och nyhetsbrev. Malin Sjöman från Hägvall & Sjöman berättar om hur du lägger grunden för framgångsrik Content Marketing: Content Marketing – win new customers by helping them buy. Du har också chansen att lyssna till Jay Baer, amerikansk författare och välkänd keynote speaker och en rad andra talare från hela världen. Clarion Sign, Stockholm.

  • 16 OKTOBER – Heldagsutbildning i samarbete med Wednesday Relations: Content Marketing - vinn nya kunder genom att hjälpa dem köpa. Heldagskursen vänder sig till dig som vill ta del av kunskap, metoder och konkreta verktyg för att lyckas med ditt Content Marketing-arbete, från kundinsikt och contentstrategi till löpande redaktionellt arbete.
border.gif
 

Nyhetsbrevet har skickats till malin@nauta.se. Du får det eftersom du är kund, partner eller på annat sätt visat intresse för vårt företag och erbjudande. Med brevet vill vi hålla dig uppdaterad och inspirerad kring det senaste inom B2B-marknadsföring. Har du synpunkter på innehållet eller tips på kommande artiklar, hör gärna av dig.

Läs online | Avprenumerera

 
 
pixel.gifHägvall & Sjöman AB

www.hagvallsjoman.se
hej@hagvallsjoman.se

twitter.png linkedin.png  
.

%MCEPASTEBIN%