B2B-byran  Hagvall & Sjoman

 

SEPTEMBER 2014
RELATIONER - VARUMÄRKEN - AFFÄRER

 
pixel.gif   pixel.gif
 
Skapa värde och relevans, fyll på med kun(d)skap och mät

Vi har lämnat en fantastisk sommar bakom oss och vi hoppas att du liksom vi har tagit chansen att fylla på med välbehövlig energi inför vardagslunk och höstbestyr. Att skapa värde och bli relevanta för våra tilltänkta kunder är centralt i content marketing-arbetet. I höstens första nyhetsbrev kan du läsa hur personas kan bli ett effektivt verktyg och om vikten av att mäta för att veta vad som fungerar. Du kan även lyssna till Malin Sjöman när hon pratar sanningar om B2B-marknadsföring som gäst i KNTNT-podden. Och ta del av våra tips om Content Curation.

Under hösten finns också flera möjligheter att träffa oss IRL. Vi hoppas bland annat att få se dig på vår inspirationsfrukost den 24 oktober i Stockholm! Fler tillfällen hittar du i vår eventkalender längst ner i nyhetsbrevet.

Trevlig läsning! 
Vännerna på Hägvall & Sjöman

border.gif
Välkommen på inspirationsfrukost i Stockholm 24 oktober
 
Intresset för att förstå och utnyttja kraften i Content Marketing är stort. Det märkte vi inte minst när vårt första frukostseminarium för hösten blev fullsatt på 48 timmar!

Den 24 oktober har du en ny chans att ta frukosten med oss och inspireras av 7 steg till framgångsrik Content Marketing B2B. Ta chansen att säkra din plats nu.

LÄS MER
border.gif
Podcast: Sanningar om B2B-marknadsföring och content marketing
 
Den 28 augusti var Malin Sjöman från Hägvall & Sjöman inbjuden att tala på Göteborgsbaserade KNTNT´s frukostföreläsning. I samband med frukosten gjordes ett podradioinslag, där Malin och KNTNT´s Thomas Barregren och Pia Tegborg diskuterar sanningar om business-to-business-marknadsföring. Lyssna på deras intressanta reflektioner på KNTNT-podden! På kntnt.se kan du även se Malins föreläsning.

LYSSNA
Att välja tema för din Content Marketing
border.gif
Content Marketing genom co-marketing
4 skäl att arbeta med Content Curation

Ett sätt att hålla takten i arbetet med att ta fram nytt innehåll är att variera den egna content-produktion med att ”kurera” innehåll som andra skapat, Content Curation. Genom att belysa, bearbeta och/eller referera till innehåll från andra källor, kan du bygga både din egen kunskap, hitta inspiration och samtidigt stärka värdet av ditt företags Content Marketing.

LÄS MER
border.gif
Så hjälper personas dig att lyckas med din content marketing
 
Att arbeta med content marketing betyder att vi paketerar kunskap och inspiration som har ett värde för våra tilltänkta kunder, för att på så sätt vinna deras intresse och förtroende. Personas är ett kraftfullt verktyg som hjälper oss förstå våra olika kundtyper och hur vi kan anpassa vår content marketing så den verkligen blir relevant för mottagaren.

LÄS MER
border.gif
Kreativitet + mätbarhet = framgångsrik content marketing

Inom marknadsföring blir det allt viktigare med mätbarhet och data. Många av oss har accepterat att data både kan och bör styra våra marknadsaktiviteter. Vi har kommit en bra bit på väg sedan tiden för John Wanamakers berömda citat ”Half of my marketing dollars are wasted… I just don’t know which half”. Med digital marknadsföring har vi börjat lära oss mäta och ta reda på vad som fungerar.

LÄS MER
border.gif

Eventkalender

  • 23 SEPTEMBER  Inspirationsfrukost, Stockholm: Vi bjuder på frukost, inspiration och kunskap om hur du lyckas med din Content Marketing B2B. – FULLSATT, nytt datum 24 oktober. 

  • 24 SEPTEMBER - Webbdagarna är Sveriges ledande event och mötesplats för alla som arbetar med digitala kanaler. Årets tema på  Webbdagarna Göteborg 2014 är "Relevans". Hägvall & Sjöman är inbjudna att prata under rubriken "Content Marketing inom B2B - 7 steg till en lyckad content marketing-plan".

  • 1 OKTOBER – Apsis arrangerar Email Marketing Evolved i Stockholm, Nordens största event för marknadsförare med fokus på digital kommunikation med talare från hela världen. Vi berättar om hur du lägger grunden för framgångsrik Content Marketing: Content Marketing – win new customers by helping them buy.

  • 14 OKTOBER – Vi inledningstalar på heldagskonferensen Den nya B2B-marknadsföringen: "Så lägger du grunden för den nya B2B-marknadsföringen". Dagen bjuder på en rad intressanta föreläsningar med flera av Sveriges främsta experter på området. 

      
  • 16 OKTOBER Heldagsutbildning i samarbete med Wednesday Relations: Content Marketing - vinn nya kunder genom att hjälpa dem köpa. Kursen vänder sig till dig som vill ta del av kunskap, metoder och konkreta verktyg för att lyckas med ditt Content Marketing-arbete. Från kundinsikt och contentstrategi till löpande redaktionellt arbete.

  • 24 OKTOBER – Inspirationsfrukost: Vi bjuder på frukost, inspiration och kunskap om hur du lyckas med din Content Marketing B2B. I seminariet 7 steg till framgångsrik Content Marketing får du veta varför du ska satsa på content marketing, hur du kommer igång och varför det är viktigt att tänka långsiktigt
border.gif
 

Nyhetsbrevet har skickats till lennartsvanberg@gmail.com. Du får det eftersom du är kund, partner eller på annat sätt visat intresse för vårt företag och erbjudande. Med brevet vill vi hålla dig uppdaterad och inspirerad kring det senaste inom B2B-marknadsföring. Har du synpunkter på innehållet eller tips på kommande artiklar, hör gärna av dig.

Läs online | Avprenumerera

 
 
pixel.gifHägvall & Sjöman AB

www.hagvallsjoman.se
hej@hagvallsjoman.se

twitter.png linkedin.png