B2B-byran  Hagvall & Sjoman

 

NOVEMBER 2014
RELATIONER - VARUMÄRKEN - AFFÄRER

 
pixel.gif   pixel.gif
 

Din historia, dina möten och din omgivning är också Content Marketing

Vi har lämnat en inspirerande eventrik höst bakom oss. Samtidigt som det allt oftare pratas om hur vi styrs av den digitala värld vi lever i – inte minst i marknadsföringen – är behovet av att bygga personliga relationer och förtroende starkt. I denna upplaga av vårt inspirationsbrev läser du om varför möten är en tillgång i Content Marketing-arbetet och om hur du bygger varumärket med History Marketing. Och vad är egentligen Influencer Marketing

Missa inte heller att kolla in vår utbildning i samarbete med Wednesday Relations. Föreläsningar och gruppövningar ger dig konkreta verktyg för att sätta strategin och göra en plan för Content Marketing-arbetet. Nästa tillfälle 28 januari.

Trevlig läsning! 
Vännerna på Hägvall & Sjöman

border.gif
Content Marketing från digitalt till möten i verkliga livet 

I de allra flesta B2B-affärer börjar köpet på nätet, men avslutas med ett handslag. I en allt mer digital värld blir en viktig del i vårt arbete som marknadsförare är att skapa bryggor mellan den digitala kommunikationen och möten i verkliga livet. På vägen mot affär finns en mängd olika typer av företagsmöten, egna och externt arrangerade, som kan stärka effekten av din content marketing

LÄS MER
border.gif
Varumärken av rang engagerar och inspirerar med History Marketing
 
Alltfler företag, små som stora, B2B- såväl som B2C-företag, förstår att autentiska, historiska berättelser är en tillgång som rätt använd väcker intresse, skapar engagemang och bygger förtroende. History Marketing handlar just om att dra nytta av företagets historia och det man åstadkommit tidigare i arbetet med att attrahera nya medarbetare, finansiärer och kunder. 
LÄS MER
History Marketing
border.gif
Fyll på med kunskap, metoder och konkreta verktyg - nytt kurstillfälle 28 januari

Vad innebär Content Marketing för dig som B2B-marknadsförare och varför ska du satsa på det? Vad är egentligen skillnaden mellan Content Marketing och Marketing Automation? Och varför är det så viktigt att tänka långsiktigt? 

Den 28 januari kör vi ännu en omgång av vår uppskattade heldagsutbildning i samarbete med Wednesday Relations:
 Content Marketing - vinn nya kunder genom att hjälpa dem köpa.

Kursen vänder sig till dig som vill utveckla din kompetens inom Content Marketing B2B. Från kundinsikt och content-strategi till löpande redaktionellt arbete. Du arbetar idag troligen med marknadsföring, kommunikation, PR eller försäljning.

ANMÄLAN
border.gif
Influencer Marketing – ett sätt att förstärka din Content Marketing
 
I USA har "Influencer Marketing" blivit ett hett begrepp inom digital marknadsföring. Tidigare i höstas deltog vi på ett intressant event där några av Sveriges starkaste  påverkare i sociala medier delade med sig av sina erfarenheter. Goda råd och värdefulla tips som vi gärna delar vidare. 

LÄS MER
border.gif
 

Nyhetsbrevet har skickats till susanne@hagvallsjoman.se. Du får det eftersom du är kund, partner eller på annat sätt visat intresse för vårt företag och erbjudande. Med brevet vill vi hålla dig uppdaterad och inspirerad kring det senaste inom B2B-marknadsföring. Har du synpunkter på innehållet eller tips på kommande artiklar, hör gärna av dig.

Läs online | Avprenumerera

 
 
pixel.gifHägvall & Sjöman AB

www.hagvallsjoman.se
hej@hagvallsjoman.se

twitter.png linkedin.png  

 

%MCEPASTEBIN%