B2B-byran  Hagvall & Sjoman

 

DECEMBER 2014
RELATIONER - VARUMÄRKEN - AFFÄRER

 
pixel.gif   pixel.gif
 
God Jul och Gott Slut 2014!

Vi närmar oss slutet på 2014 och ser tillbaka på ett fantastiskt spännande och roligt år! Vi tackar er, alla våra kunder, inspiratörer, samarbetspartners och konkurrenter för givande samarbeten och intressanta diskussioner under året som gått. Vi hoppas att ni, liksom vi, ser framemot ett fartfyllt 2015 men dessförinnan hinner med några lugna dagar med tid för vila och reflektion. Årets sista nyhetsbrev kommer med 5 tips på hur du som marknadsförare kan lära dig av journalistens arbete och ett Content Marketing ABC som blir färdigbakat lagom till julafton. 

Med förhoppning om en fröjdefull jul och vilsamma helgdagar! 
Vännerna på Hägvall & Sjöman

border.gif
Vi önskar God Jul med julklappar till Shifo

På Hägvall & Sjöman väljer vi bort julkort och presenter i år. Istället ger vi era julklappar till Shifo som bidrag till deras enastående jobb för att förbättra barnhälsovården i Uganda. Shifos mål är att säkerställa att alla barn får vaccin och den preventivvård de behöver för att växa upp starka och hälsosamma. 

 

OM SHIFO
border.gif
5 journalistknep för content-marknadsföraren

Journalistik handlar om att objektivt informera, rapportera och belysa händelser i omvärlden. En av de största utmaningarna är att fånga in läsare till en artikel, behålla följare i en reportageserie eller attrahera tittare till nyhetsrapporteringen. Inom Content Marketing finns flera paralleller med det journalistiska berättandet där redaktionellt material är en viktig del för att skapa attraktion och fånga intresset tidigt i köpprocessen. 

LÄS MER
Att välja tema för din Content Marketing
border.gif
Content Marketing genom co-marketing
Årets julkalender: Content Marketing ABC

Audit, Blogg, Content Curation... Från den 26 november ända fram till julafton bjuder vi på årets julkalender i form av ett Content Marketing ABC. För många av orden ger vi tips om fördjupningar för dig som vill läsa mer. Passa på att lära dig alla de nya begreppen. Eller varför inte bidra med dina egna ord och definitioner?

 

LÄS MER
border.gif
Vi välkomnar Smartoptics som ny kund

Smartoptics är en ledande leverantör av fiberoptiska lösningar till företag, telekomoperatörer och ISPer. Med ett tydligt fokus på att erbjuda sina kunder både kapacitetsförbättringar och kostnadsbesparingar har företaget vuxit snabbt sen starten och har nu en etablerad position i Europa, Australien och USA. För att lägga grunden för fortsatt tillväxt väljer nu Smartoptics att ta hjälp av Hägvall & Sjöman i arbetet med att utveckla sin marknadsstrategi och marknadsföring.

SmartOptics
border.gif

Eventkalender

border.gif
 

Nyhetsbrevet har skickats till Kajsa.Arvidsson@ericsson.com. Du får det eftersom du är kund, partner eller på annat sätt visat intresse för vårt företag och erbjudande. Med brevet vill vi hålla dig uppdaterad och inspirerad kring det senaste inom B2B-marknadsföring. Har du synpunkter på innehållet eller tips på kommande artiklar, hör gärna av dig.

Läs online | Avprenumerera

 
 
pixel.gifHägvall & Sjöman AB

www.hagvallsjoman.se
hej@hagvallsjoman.se

twitter.png linkedin.png